Alba Cons

Proiect Kogalniceanu

   

Bloc 6 – predare august 2024 :

Apartament 3 camere – sc C– parter – 90000 euro (tva 5 % inclus)
Compartimentare : camera de zi si hol open space, 2 dormitoare , 2 bai , balcon .
Suprafata utila totala este de 101 mp ( s. utila apartament 87 mp + pivnita 10 mp + balcon 4,5 mp )    

Preturile contin TVA 5 %, se elibereaza factura in lei la cursul oficial BNR al zilei platii.

Pentru a obtine informatii referitoare la apartamentele disponibile, planse si conditiile de plata va rugam sa ne contactati la telefonul 0745677971 sau pe e-mailul office@albacons.ro . 

Apartamentele se vor preda “la cheie”, clientul avand posibilitatea sa-si aleaga materialele de finisaj – gresie , faianta, parchet (incluse in pret). Pentru montarea faiantei si a gresiei,  se va intocmi gratuit un proiect de design 3 D de partenerii nostri  dupa dorinta clientului.

Apartamentele vor avea centrala termica de apartament proprie in condensare BUDERUS (cu 2 schimbatoare de caldura) ,  instalatii sanitare si electrice din Cupru, zidarie executata pe sistemul caramida Wienerberger  Porotherm (30 cm peretii exteriori si 25 cm peretii interiori) si termoizolatie cu polistiren de 10 cm, tencuieli “clasice” pe baza de mortare (nisip , var , ciment), finisaje cu gleturi  extrafine din gama producatorului RIGIPS – SAINT GOBAIN, zugraveli lavabile colorate CAPAROL , video-interfon de bloc, bransamente de gaz – apa – curent – canal – internet – TV executate dupa ultimele standarde  si toate utilitatile contorizate separat in exteriorul apartamentului. 

Dotari : tamplarie PVC SALAMANDER cu geam termopan (7 camere + geam Low-e solar), usa de intrare metalica , usi de interior MDF la alegere realizate la comanda, radiatoare KORADO – CEHIA , obiecte sanitare in baie CERSANIT (cada, lavoar cu piedestal, vas WC + rezervor, baterie cada si lavoar ), plafoniere , aparataj electric SCHNEIDER ELECTRIC.

Fiecare apartament din ansamblul rezidential MIHAIL KOGALNICEANU are alocata o pivnita cu fereastra la demisolul blocului, consumul de energie electrica fiind inregistrat pe contorul propriu.

S.A. ALBA CONS S.A.  va garanteaza prin actele detinute faptul ca imobilele nu sunt ipotecate, revendicate sau supuse vreunui litigiu astfel incat nu exista vreun impediment pentru a duce la bun sfarsit edificarea constructiei si intabularea pe noul proprietar cu toate bransamentele la utilitati realizate conform cu normativele in vigoare.

  

 

                                                                                    

        1            6            444

poza2     poza3     poza7     DSC_0639

poza5   1  poza6

20200612_163808  ext 3  20200612_163910

1  scara-C  20151010_112925